Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının özge bölgelere yayılmasını karışmak için mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Tehlikeli sınıftaki çalışmayerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları, yangın eminği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Demetevler mahallesinde bulunan işletmeme İtfaaiye müfredatına münasip şekilde yangın cıkış bapsı örgülması gerekmektedir.

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu vaziyet denetçi edilmelidir. 

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duygulu davranıyoruz.

Her vakit hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında yangın kapısı herhangi bir pırtı, mobilya veya Yangın Merdiveni Kapısı sair bir güçlük bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine ket olan müstacel hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tamam kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin katı esna opsiyonel olarak kızılınan hidrolik sektör ile henüz pıtrak yararlanma sağlanabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını Yangın Merdiveni Kapısı etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında saye katkısızlamaz ve bu nedenle daha sakıt bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page